26 січня 2015 р.

Вінниччина у питанні люстрації має бути показовим регіоном


Люстрація – це серйозний пласт роботи, але вона фактично і не починалася,
 галасу багато, а роботи ніякої, - заявив Геннадій Ткачук 
Люстрація – це серйозний пласт роботи, але вона фактично і не починалася, галасу багато, а роботи ніякої, - заявив Геннадій Ткачук.
Вінниччина – є специфічним регіоном, оскільки з ним асоціюються Президент України Петро Порошенко та голова ВР Володимир Гройсман. Тому Вінницька область має бути показовим регіоном у питанні люстрації.
Про це заявив народний депутат України Геннадій Ткачук в ефірі програми «Трибуна» на телеканалі ВДТ.
- Люстрація – це серйозний пласт роботи, але вона фактично і не починалася, галасу багато, а роботи  ніякої, - заявив Геннадій Ткачук.
– Фактично в нашій області, попри гарні заяви, не звільнено майже жодного чиновника, які слугували режиму Януковича. Люди, які, з моєї точки зору, займали антидержавницьку позицію, продовжують керувати областю. Народ чекає змін, а як можуть робити зміни люди, які працювали на попередні влади, і слугували  не інтересам громади, а тим, хто очолює певний представницький орган. Вважаю, що той люстраційний комітет, який є на Вінниччині, повинен ефективніше працювати, пора ставити крапку в цьому питанні. Стільки є фахових серйозних людей, які не можуть знайти роботу, а чиновники, що працювали при всіх владах, залишаються на керівних посадах, бо слугували певним кланам. Вінниччина – специфічний регіон, бо з ним асоціюються перші люди держави - Президент України Петро Порошенко та голова ВР Володимир Гройсман.  Я вважаю, що цей регіон має бути показовим в плані люстрацій. Обласна влада не допрацьовує ці питання. Тому відбуваються заворушення, бо люди не відчувають змін. Керівникам області треба мати політичну волю, це моя принципова позиція.
За словами нардепа, депутатська група  «Вінниччина», враховуючи інтереси громади, готова допомагати обласному керівництву.

- See more at: http://ilikenews.com/article/gennadiy-tkachuk-vinnichchina-u-pitanni-lyustraciyi-maie-buti-pokazovim-regionom#sthash.3VsAIv1E.dpuf

Немає коментарів:

Дописати коментар