23 липня 2014 р.

УДАРівці передали Військово-медичному клінічному центру необхідне медичне обладнання


Днями Народний депутат України Геннадій Ткачук та лідер вінницького осередку обласної організації партії УДАР Ігор Ткачук завітали з благодійним візитом до Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону. Політики узгодили потреби закладу з його керівництвом та передали необхідне медичне обладнання, яке допоможе пораненим захисникам України скоріше стати на ноги.

Нардеп Геннадій Ткачук розказав пораненим воїнам і персоналу клініки, що дізнавшись про кількість поранених у шпиталі він разом з партією УДАР не міг залишитись осторонь людської біди та вирішив спільними зусиллями допомогти госпіталю вилікувати поранених молодих хлопців: «Я вважаю, що кожна порядна людина, кожен патріот, зобов’язаний допомагати нашим збройним силам аби долучитись до встановлення миру на землі, - говорить депутат. - Я пишаюся вінничанами тому, що ми бачив, як активно вони збирали харчі, медикаменти та гроші на обладнання».


Геннадій Ткачук також наголосив, що вже скоро ми одержимо перемогу над ворогом, Україна буде єдина, а на нашій землі буде панувати спокій і мир. Він подякував медиків за їх працю: «Велике захоплення викликає невтомна робота медичного персоналу. Ці святі люди незважаючи на брак необхідного обладнання творять справжні дива. Я, як народний депутат, зроблю все можливе, щоб медична галузь фінансувалася краще.» 



В свою чергу лідер вінницького осередку обласної організації партії УДАР Ігор Ткачук повідомив, що гроші для медичного обладнання було збирати не важко, адже однопартійці з області охоче відгукнулися. «Все, що відбувається сьогодні, - наша спільна біда, яка стосується кожного, - стверджує політик. - Всі кому ми розповідали про ініціативу придбати для поранених хлопців обладнання щиро долучалися та більше того виявляли бажання й на далі не залишатись осторонь потреб шпиталю. Я впевнений, що це щирий поклик душі та серця, а це в черговий раз підтверджує прагнення вінничан жити в незалежній країні. На сьогодні ми наладили зв'язок з керівництвом шпиталю яке інформуватиме нас про подальші потреби закладу.»


Начальник Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону Сергій Петрук подякував політиків за обладнання і зазначив, що милосердя завжди було притаманне українській нації: «Масштаби пориву патріотичності вінничан та українців в цілому, який ми спостерігаємо останніми днями просто вражає. Я дуже вдячний цим людям, адже тільки спільними зусиллями ми зможемо вибудувати стежку до миру». 


Відео:



Джерело: http://ilikenews.com/article/deputati-udarivci-peredali-viyskovo-medichnomu-klinichnomu-centru-centralnogo-regionu 

Немає коментарів:

Дописати коментар