24 липня 2014 р.

Г.Ткачук: Виборці оцінять діяльність партій на виборах, але антидержавні організації мають бути заборонені

ткачук геннадий

КИЇВ. 24 липня. УНН. Формування нового складу парламенту за результатами дострокових виборів дозволить розпочати глибинні процеси реформування країни. Про це заявив народний депутат від фракції "УДАР" Геннадій Ткачук у ефірі телеканалу БТБ, передає УНН
"Нашу ініціативу щодо перевиборів підтримали і "Батьківщина", і "Свобода". Ми зійшлися на тому, що потрібно проводити вибори, бо сьогоднішній склад парламенту не влаштовує суспільство. І це очевидно. Інше завдання - коли проводити перевибори і процес їх організації в усіх областях країни", - сказав Ткачук.
Депутат наголосив, що вибори можуть відбутися не раніше, ніж 26 жовтня.
"А до того часу - і це спільне завдання і президента, і всіх нас - повністю очистити нашу землю від загарбників та від найманців", - зазначив він. При цьому Ткачук додав, що на даний час під контролем терористів залишається 22 відсотки території Луганської та Донецької областей.
На його думку, громадяни повинні на виборах надати оцінку всім політичним силам, проте, ті партії, які проводять антидержавну політику, мають бути заборонені у судовому порядку.
"На сьогоднішній момент Комуністична партія повинна бути предметом ретельного аналізу в суді. Якщо буде доведено, що вони фінансували сепаратистів, що на їх базах зберігалася зброя, що вони вели антидержавну діяльність - їх потрібно забороняти як і будь-яку іншу партію, структуру або організацію, яка займається антидержавною діяльністю. Це прописано у нас в Конституції", - заявив Г.Ткачук.

Немає коментарів:

Дописати коментар