11 листопада 2013 р.

Янукович дарма сподівається на покращення стосунків із Росією в разі зриву підписання Угоди про асоціацію

Сьогодні наша партія заявила, що зриваючи підписання угоди про асоціацію з ЄС, Янукович дарма розраховує, що це поліпшить відносини із Росією і підвищить його шанси на переобрання президентом.

"УДАР" вважає що, незалежно від того, які обіцянки керівництво Росії, давало і даватиме главі української держави, воно все одно врешті решт обдурить Януковича. Якщо угода не буде підписана, ЄС буде розчарований Україною і роздратований її нинішнім керівництвом. Можна передбачити, в такому випадку Україна опиниться в повній ізоляції і втратить будь-які шанси на доступ до підтримки з боку міжнародних фінансових установ - і це за умов, коли ситуація у фінансово-економічній сфері стрімко погіршується.

Наша партія не має сумнівів, що в цій ситуації Росія, як це вже було після Харківських угод 2010 року, лише висуватиме усе нові й нові вимоги аж до повної відмови Україною від свого економічного та політичного суверенітету.

Ми вважаємо, що Янукович збурить проти себе праведний гнів українського народу, якого він своїми діями позбавляє європейського майбутнього.

Зірвавши підписання угоди про асоціацію, зробивши ставку на утримання при владі за будь-яку ціну в тіні російського авторитаризму, Янукович не лише заганяє країну в глухий кут, але й позбавляє себе шансів піти з посади у цивілізований спосіб. 

Особисто від себе додам, що в разі не підписання угоди Януковичем в листопаді цього року, це зробить вже інший президент щонайбільше через три роки.




Немає коментарів:

Дописати коментар