7 листопада 2013 р.

УДАРівці з Вінниччини були учасниками столичного мітингу на підтримку євроінтеграції

У Києві сьогодні, 7 листопада, під стінами Верховної Ради пройшла акція на підтримку євроінтеграції.

Представники опозиційних політичних сил пройшли ходою від Європейської площі до Ради, де сьогодні мають розглядатися законопроекти, які уможливлюють лікування колишнього прем’єра Юлії Тимошенко за кордоном.

Під стінами парламенту зібралися кілька тисяч прихильників опозиції під прапорами "Удару", "Свободи" та "Батьківщини". Люди тримали у руках банери з написами "Юлі - волю", "Ми за Євросоюз" та інші.

На кількатисячному мітингу у столиці також були присутні і представники Вінниччини. Серед них – народний депутат України Геннадій Ткачук, голова Вінницької обласної організації партії «УДАР» Ігор Ткачук та інші опозиціонери.

Опозиційні сили вважають, що влада взяла курс на зрив підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом тому своїм мітингом вони вирішили нагадати, що у Президента ще є останній шанс відмовитися зриву євроінтеграції.


- У Верховній Раді реалізують сценарій, задуманий Януковичем і його оточенням. Це сценарій зриву європейської інтеграції України, сценарій зради національних інтересів, - заявив під час мітингу лідер фракції “УДАР” Віталій Кличко.

За словами народного депутата України від партії «УДАР» Геннадія Ткачука, саме сьогодні Верховна Рада зобов’язана ухвалити рішення, яке по суті вирішить питання Юлії Тимошенко та вплине на можливість підписання Угоди про асоціацію.

- Сьогоднішня акція протесту, на якій зібралося кілька тисяч активістів, - це приклад єдності опозиційних сил у боротьбі проти влади, яка намагається зірвати євроінтеграцію, - зазначив він.

Як каже голова Вінницької обласної організації партії «УДАР» Ігор Ткачук, опозиція зробить все від від неї залежне, аби Україна таки змогла інтегруватись до європейської спільноти.

З Вінниччини до столиці на акцію в підтримку євроінтеграції приїхали близько двохсот УДАРівців.

Джерело: http://ilikenews.com/article/udarivci-z-vinnichchini-buli-uchasnikami-stolichnogo-mitingu-na-pidtrimku-ievrointegraciyi#sthash.Mz0SpCW5.dpuf


Немає коментарів:

Дописати коментар