20 грудня 2014 р.

Вітаю співробітників та ветеранів правоохоронних органів із Днем міліції!


Шановні співробітники та ветерани правоохоронних органів, прийміть вітання з вашим професійним святом - Днем міліції!

Робота в органах внутрішніх справ спрямована на захист найважливіших цінностей суспільства - законності і порядку, прав людини, на безпеку життя і недоторканність майна. Хочу подякувати вам за вашу нелегку працю, вашу самовіддану службу нашій державі, нашому народу, за все, що ви робите для того, щоб забезпечити інтереси наших громадян та їх законні права. 

Знаю, наскільки важлива для кожного громадянина нашої країни ефективна робота органів внутрішніх справ. Сьогодні всі, і ви міліціонери в тому числі, усвідомлюють необхідність найближчим часом провести реформування міліції. Нам - законодавцям - доведеться чимало попрацювати над тим, щоб забезпечити вас гідною зарплатою і соціальним пакетом, щоб міліція, не залежно від того як вона буде називатися, стала шанованою інституцією.

Особливо хочу привітати зі святом і подякувати за героїзм усіх ваших колег - наших героїв, які оберігають країну від бойовиків і терористів на Донбасі та Луганщині: виконують бойові задачі на передовій, стоять на блок-постах, проводять оперативно-розшукову діяльність на звільненій території.

Впевнений, що ви й надалі будете зберігати вірність конституційному обов'язку і Присязі.

Нехай Ваше життя завжди буде наповнена радісними подіями, а діяльність відзначена визнанням і повагою людей! Прийміть щирі побажання здоров'я, миру і благополуччя у Ваших родинах, вірних друзів та удачі в справах!

Геннадій Ткачук


Немає коментарів:

Дописати коментар