24 серпня 2014 р.

Вітаю зі Святом Незалежності Української держави!


За всі 23-й роки існування незалежної України 2014 рік видався самим складним. Але точно знаю, що вже скоро ми подолаємо всі негаразди. В цьому нас переконує звитяжність нашої нації, нечуваний героїзм українців на Майдані і в зоні антитерористичної операції. Нам є на кого рівнятися, є ким пишатися. Наші герої - це наша гордість, Україна - це наша слава. 


Цього року, двадцять четвертого серпня ми не лише згадуємо національних героїв, які в часи лихоліття будували націю та виборювали незалежність України – тепер герої знаходяться серед нас і ми вперше думаємо над тим як нам самим захистити незалежність та територіальну цілісність України. В цей важкий рік ми вперше дізналися чого коштує наша незалежність, ми вперше зрозуміли що її треба захищати всіма силами, навіть ціною життя. Вперше у боротьбі за незалежність України масово пролилася кров, і ми вперше дізналися, що її захист є не лише нашим бажанням, але й обов’язком кожного з нас. 

Однак ці випробування зроблять нас сильнішими. Сьогодні ми разом творимо історію Батьківщини. Ми живемо в героїчний і історичний час, який будуть згадувати через десятки і сотні років - і нам треба прожити його так, щоб нам не було соромно перед нашими дітьми, онуками, перед прийдешніми поколіннями – щоб ми успішно подолали всі випробування і пишалися тим, як ми прожили 2014 рік і тим як захищали незалежність нашої молодої держави. В цей рік ми вперше дізналися якою безцінною є наша Україна і наша незалежність – і ми вперше зрозуміли що її треба захищати всіма силами, навіть ціною життя.



Сьогодні ми віддаємо шану нашим Героям, які мужньо творили Революцію гідності і нашим військовим, які сьогодні роблять все можливе для спільної перемоги і встановлення миру в державі.

Цього року ми вперше відчули що нарешті стали вільними людьми, тому День незалежності України для нас є справжнім святом! І нехай шаленіють наші вороги - ми з гордо піднятою головою хоробро дивимося у майбутнє!

У цей святковий день бажаю всім миру, добра, благополуччя, оптимізму, радості, натхнення та успіхів у справі служіння на благо нашої рідної України.

Зі святом Вас українці! Слава Україні!



Немає коментарів:

Дописати коментар