10 серпня 2014 р.

Нардеп від "Удару" пропонує ВР припинити повноваження Харківської міської Ради і Харківського міського голови

У Верховній Раді України зареєстровано проект постанови про дострокове припинення повноважень Харківської міської Ради і Харківського міського голови Геннадія Кернеса та про призначення позачергових виборів мера і депутатів

Відповідний проект постанови під № 4433а зареєстрував нардеп від фракції "УДАР" Генннадій Ткачук в четвер. 

Цим же проектом постанови парламентарій пропонує призначити позачергові вибори Харківського міського голови та депутатів Харківської міської ради.

Нагадаємо, напередодні Геннадій Кернес на сесії Харківської міської ради поставив на голосування проект рішення про присвоєння звання почесного харків'янина двом росіянам - другу Кернеса, бізнесменові Павлу Фуксу і члену Ради Федерації РФ Олександру Шишкіну. 

Як повідомляло Еспресо.TV, після того Печерський районний суд Києва відновив розслідування кримінальної справи стосовно харківського міського голови Геннадія Кернеса. За словами адвоката градоначальника, рішення було прийнято судом 4 серпня. 

Генпрокуратура України зупинила розслідування кримінальної справи у зв'язку з хворобою Кернеса 30 липня. Геннадій Кернес звинувачується відразу за трьома статтями кримінального кодексу України: «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини», «Тортури» і «Погроза вбивством». Кримінальні справи були порушені 25 лютого 2014.

Джерело:
http://espreso.tv/news/2014/08/07/deputaty_mozhut_dostrokovo_vidpravyty_kernesa_u_vidstavku



Немає коментарів:

Дописати коментар