5 серпня 2015 р.

Цієї осені українці складатимуть іспит на свідомість

«Місцеві вибори в Україні у жовтні відбудуться уже за новим законом, який ухвалила Верховна Рада. Без перебільшень можна сказати, що вони будуть мало не найскладнішими за всю історію України, і саме звичайні українці зараз повинні усвідомлювати всю відповідальність за свій вибір. Від того, як проголосують виборці, кого оберуть головами міст, депутатами областей, районів, міст, сільрад, залежить подальший напрямок розвитку нашої держави та рівень життя її громадян», - таку думку висловив народний депутат України Геннадій Ткачук.

За словами політика, у надскладний для України час, саме її громадяни повинні взяти на себе відповідальність за майбутнє країни та зміни, які неодмінно відбудуться.

«Цієї осені українці складатимуть іспит на свідомість, іспит боротьби минулого з майбутнім. Сьогодні постала гостра необхідність донести до виборців, всіма можливими способами інформацію про важливість зваженого і усвідомленого вибору своїх місцевих обранців, адже кінцевий результат виборів залежатиме лише від них. Потрібно розуміти, що «Місцеві вибори 2015» - реальна можливість оновити владу та продемонструвати високий рівень відповідальності як громадян», - вважає Геннадій Ткачук.


Немає коментарів:

Дописати коментар