22 червня 2016 р.

У Вінниці в «Книжці» відкрилося нове поштове відділення

У Вінниці в адміністративному приміщенні, яке городяни називають «Книжкою», відкрилося нове поштове відділення. Раніше, аби відправити кореспонденцію чи придбати періодичні видання, людям необхідно було діставатися за кілька зупинок.
Тепер «Укрпошта» стала ближчою. Завдяки сприянню місцевої влади та народного депутата України Геннадія Ткачука тут з’явилося нове відділення.

- Я зробив все можливе для того, щоб це відбулося, - зазначив Геннадій Ткачук. - Дякую обласній владі за розуміння. Сподіваюсь, що міська влада теж з розумінням віднесеться до цього, і з’являться ще такі самі невеличкі відділення.

Нове відділення  «Укрпошти» - невелике, проте затишне і витримане в корпоративному стилі підприємства. Сюди придбали все нове: меблі, обладнання, техніку.

Як обіцяє в.о гендиректора УДППЗ «Укрпошта, Ігор Ткачук,  такі ж оновлення очікуються у тисячах інших відділень по всій країні.


-          Ми плануємо відкрити в цьому році більше тисячі відділень. Зробити і капітальні ремонти, і поточні ремонти. Багато поштових відділень не ремонтувалися більше 15 років. Таких відділень, які потребують ремонту, у нас понад 70 %. Є більше  двох тисяч відділень, які потребують капітальних ремонтів. Ми ставимо за мету найближчим часом, тобто за два роки,  відремонтувати всі відділення. І це можливо, - зазначив Ігор Ткачук.

Як стверджує народний депутата України Геннадій Ткачук, міжнародні зв’язки та рівень роботи «Укрпошти» додають авторитету державі. Підприємство нарощує обсяги і водночас виконує соціальну функцію.

-          «Укрпошта» конкурентоспроможна, і ми це бачимо по відкриттю нових відділень, по підняттю зарплати. Думаю, що найближчим часом вона буде в лідерах, тому що країни Заходу і Сходу в переважній більшості працюють з державними установами, якою є «Укрпошта». Крім того,  «Укрпошта» несе соціальну функцію: це найдешевші ціни на послуги. Жодна з інших структур не йде в село, в район, а «Укрпошта» представлена в кожному населеному пункті, - зауважив нардеп.

Наразі тривають роботи по оновленню інших поштових відділень. Незабаром у Вінницькій області буде відкрито ще 8 відділень «Укрпошти».

Детальніше дивіться у відео:



Немає коментарів:

Дописати коментар