18 квітня 2014 р.

Вітаю з Великоднем!



Шановні друзі!

Дозвольте щиро привітати вас зі святом світлого Христового Воскресіння!

Святий Великдень несе нам радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, вселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу. Це найсвітліше і найдобріше свято християн - свято надії, весни і духовного відродження. Великдень наповнює серця людей радістю, надихає на славні справи і вчинки.

Великодні дні завжди спонукають кожного з нас відчути і оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків. А ще – бути добрішими, милосерднішими, терплячішими один до одного. 

Сьогодні для українців особливо важливо, що це свято є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над темрявою, віри - над безнадією. Показово, що у цей благословенний час для нас вкрай актуальними стали питання зміцнення єдності та духовності, прагнення до миру і взаєморозуміння, утвердження високих моральних цінностей та ідеалів: добра, справедливості, вірності, милосердя і співчуття.

Найголовніше, що ми маємо пам'ятати в цей день і завжди: Бог вчить нас любити і цінувати один одного. 

Щиро бажаю, щоб у ваших оселях і сім'ях завжди панували непохитна віра в кращий завтрашній день, мир, добро, злагода, любов і щастя! Нехай Великдень дарує всім нам гарний настрій, міцне здоров’я, сімейний затишок, добробут, незмінний успіх та здійснення усіх задумів. 

Христос Воскрес! 

З повагою, 
народний депутат України    Геннадій Ткачук

Немає коментарів:

Дописати коментар