24 червня 2015 р.

Валентин Наливайченко став одним з тих, хто постраждав за дії своїх підлеглих


Резонансне звільнення голови СБУ Валентина Наливайченка прокоментував в ефірі програми «Трибуна» на телеканалі ВДТ народний депутат України, вінничанин Геннадій Ткачук.

-          Я особисто знаю Валентина Олександровича. Це чесний, порядний і відданий офіцер. Але було дуже багато нарікань на Службу безпеки взагалі, і він став одним з тих, хто постраждав за дії своїх підлеглих, які «кришували» незаконний видобуток бурштину, які не боролися з корупцією  на тому рівні, як вимагала громада, - зазначив Геннадій Ткачук. - Я з ним особисто  розмовляв на цю тему,  і він сказав  що заявить про відомі йому корупційні дії високопосадовців, і не має наміру цього замовчувати.

За словами нардепа, президент Петро Порошенко закликав Генпрокуратуру і американських слідчих розібратися у всіх цих справах,  які були анонсовані Валентином Наливайченком, і  довести їх до логічного завершення.

-          Також президент звільнив п’ятьох  заступників голови СБУ, і я вважаю, що буде суттєве оновлення Служби безпеки, - зауважив Геннадій Ткачук. - Я ще раз наголошую,  що лише президент  може приймати  таке рішення і несе за це повну відповідальність, тому депутати коаліції підтримали його. А Валентин Олександрович зробив заяву, що він в даній ситуації вважає за потрібне займатися політичною діяльністю.


Немає коментарів:

Дописати коментар