10 вересня 2015 р.

«Свобода» та Радикальна партія відкривають другий фронт в Україні, підіграючи Путіну

ВО «Свобода» та Радикальна партія по суті відкривають другий фронт в Україні, дестабілізуючи ситуацію в державі та «граючи на руку» Путіну.
Таку думку висловив народний депутат України Геннадій Ткачук в ефірі телепрограми «Трибуна» на каналі ВДТ, коментуючи події під Верховною радою 31 серпня, в результаті яких загинули бійці Нацгвардії та було поранено багато людей.

- Безумовно, сталася жахлива трагедія, терористичний акт, бо коли кидають гранати у натовп, інакше це розцінюватися не може, - заявив Геннадій Ткачук.
– Це говорить про те, що політичні лідери, які закликали до радикальних дій, мають понести не лише політичну, а й жорстку кримінальну відповідальність за свої дії. Організаторами  подій під радою є ВО «Свобода» та Радикальна партія . Вони закликали своїх прихильників до масової мобілізації. А коли люди зібралися і Тягнибок, і Юрій Сиротюк, і Швайка і Ірина Фаріон почали штовхати і бити нацгвардійців, розраховуючи що ті дадуть їм відсіч, зав’яжеться якась бійня, що потім сказати, що влада їх знищує. А коли цього не відбулося, почалися шумові та димові  гранати, а тоді хтось кинув бойову грагату. Все це зафіксовано на відео, на фотоносіях, і говорити, що цього не відбувалося і перекручувати факти – це повна нісенітниця. Тепер залишилося жорстко покарати всіх винних, інакше такі події можуть повторитися і у Вінниці. Кілька радикально налаштованих людей візьмуть зборою , якої зараз в Україні безліч, і будуть вершити правосуддя на свій лад.

За словами Геннадія Ткачука, друга сторона справи така, що ВО «Свобода» та Радикальна партія роблять все можливе, аби підіграти Путіну.

- Вони так полум’яно говорять про агресію диктатора, але по суті відкривають другий фронт в Україні, підбурюючи суспільство до непокори, провокують певні бійки і дії, - зауважив нардеп. - Я не кажу, що все в країні гаразд, тому і є рейтинги політ партій і їх лідерів, але ми не можемо говорити , що кожна політсила буде на власний розсуд, вирішувати, як жити всій Україні, якщо її підтримують менше трьох відсотків населення. Головне завдання сьогодні -  зберегти мир і спокій, досить нам бойових дій на сході. В нас зовнішній ворог – Росія, а  всередині країни - корупція. Хочу наголосити,  що представники  партії «Свобода», які приймали участь у мітингу, були віцепрем’єрами, генпрокурорами, чомусь вони не знайшли тих людей, які вбивали Небесну сотню, чомусь «Укрспирт» зазнав збитків через корупційну складову. Вважаю, що дані політсили просто прагнуть до реваншу, хочуть перед виборами мобілізувати свій електорат. Але подібні методи – неприпустимі, справа політиків – гасла, стяги, агітація, але точно не жбурляння гранат.

Детальніше дивіться у відео:




Немає коментарів:

Дописати коментар