4 вересня 2015 р.

Винуватці побиття та смерті людей під Радою мають понести кримінальну відповідальність за свої дії

Нещодавні події під Верховною Радою України, внаслідок яких загинуло троє нацгвардійців та постраждали близько сотні людей, були провокацією, підготовленою спецслужбами Росії, яким підіграли Радикальна партія та ВО «Свобода», розгойдуючи ситуацію зсередини країни.

Про це заявив народний депутат України Геннадій Ткачук в ефірі програми «Позиція» на телеканалі РАДА і наголосив, що винуватці побиття та смерті людей мають бути притягнуті до кримінальної  відповідальності.

-          У всіх соцмережах представники Радикальної партії та ВО «Свобода» кричали, що то є повна мобілізація всіх їх прихильників. В результаті загинуло троє бійців, хлопців, яким ще жити і жити, більше 60 людей лежать в лікарнях. Нічого цього б не було, якби лідери даних політсил не почали провокувати людей, - зазначив Геннадій Ткачук. - Вважаю, це була чітка провокація, підготовлена спецслужбами Росії, яким підіграли ці дві партії, свідомо чи несвідомо, розгойдуючи ситуацію зсередини країни. Я згоден з тим, що не можна робити упереджених висновків, але наголошую на тому, що всі,  хто винен у побитті та смерті людей,  повинен бути притягнутий до кримінальної  відповідальності, а люди мають зробити висновки, чи хочуть вони і надалі бачити картинку для путінської Росії, адже не встигли під Радою пройти теракти, як російське телебачення одразу показало, що почалася війна і народ хоче скинути владу.

За словами Геннадія Ткачука, головне завдання сьогодні, зробити так, щоб настав мир, щоб не гинули військові і мирне населення, все решта – популізм, а всі хто, критикує зміни до Конституції, які, до речі, є однією з вимог Мінських угод, нехай краще доводить свою позицію на передовій, власним прикладом показуючи, як треба захищати країну.Подробиці у відео:



Немає коментарів:

Дописати коментар