15 листопада 2016 р.

В Україні потрібно створювати нові робочі місця та розвивати переробну галузь


В Україні потрібно створювати нові робочі місця та розвивати переробну галузь. Про це заявив народний депутат України Геннадій Ткачук в ефірі програми «Політрада» на телеканалі ВДТ.

За словами політика, аби стимулювати будівництво переробних підприємств в країні, Верховна Рада приймає відповідні законопроекти, наприклад, законопроект, який забороняє вивіз лісу кругляка

- Колись була схожа ситуація і з насінням соняшнику. Коли заборонили його вивозити, в країні було побудовано багато переробних комбінатів, тепер і ми є одним з кращих експортерів олії у світі. Те саме треба зробити з різними галузями, - зауважив нардеп. – Потрібно розвивати серйозні інфраструктурні проекти. Безумовно, Україна - це аграрна держава, на сьогоднішній день аграрії дають велику питому вагу національного валового продукту, але я ще раз наголошую -  потрібні інфраструктурні проекти. Наприклад, будівництво доріг, про що оголосив Прем’єр-міністр В. Гройсман. Чи не вперше за останні часи виділена рекордна сума коштів на дороги, щоб Україна стала більш цікавою для інвесторів з логістичної точки зору.

Як зазначив нардеп, також вперше за часи незалежності в Україні буде підвищено рівень мінімальної зарплати, який відповідатиме прожитковому мінімуму

- Сьогодні ми бачимо багато скептиків, які стверджують, що зарплати будуть з’їдені інфляцією, але це все маячня, передвиборна риторика, на кшталт того, що вибори потрібні сьогодні і терміново. Пора перейти від демагогії до конкретних реальних справ. Я впевнений, що цей уряд дійсно спроможний зробити прорив, - сказав Геннадій Ткачук.

Детальніше у відео:

Немає коментарів:

Дописати коментар