27 травня 2016 р.

Нардеп Геннадій Ткачук розповів про своє бачення виходу з кризи, яка склалась на Донбасі

Що може бути передумовами виходу з кризи, яка склалась на Донбасі, розповів народний депутат України Геннадій Ткачук в ефірі програми «Політрада» на телеканалі ВДТ.

-   Перше, це зупинення бойових дій, іншого шляху немає, друге - це демілітаризація політичного діалогу, тобто ми говоримо про те, що російські засоби масової інформації  треба зобовязати зупинити зомбування населення, а Україні дати вільний доступ до інформаційного простору на окупованих територіях.
Третє, з моєї точки зору,  -  це нейтралізація позиції,  радикалів як з однієї, так і з другої сторони, які нічого путнього не роблять тільки багато говорять. Я маю на увазі не тільки партію з цією назвою,  я говорю про всіх радикалів, які закликають воювати, а самі для цього нічого не докладають. Четверте - підписання нового суспільного міжнародного договору, так як ми розуміємо, що Будапештський меморандум не виконується, - зазначив Геннадій Ткачук.- Стосовно заключення домовленості по Донбасу - це передача на перехідний період (3-5 років) неконтрольованих територій під управління верховного представництва ООН та ЄС. Також це може бути створення тимчасової міжнародно адміністрації Донбасу, в яку увійдуть Європа, Америка, ООН.  І безумовно - це повернення кордону між Україною і Росією.

Детальніше у відео:

Немає коментарів:

Дописати коментар