15 вересня 2014 р.

"Досить тішити себе ілюзіями, що Росія буде дотримувати слова"

Геннадій Ткачук
Санкції Заходу стосовно Росії не дають відчутного ефекту,
оскільки Росія на них не реагує і надалі не дотримується 
міжнародного права. Про це заявив народний депутат 
Геннадій Ткачук в ефірі програми 
«Година Че» на «Еспресо TV».
Санкції Заходу стосовно Росії не дають відчутного ефекту, оскільки Росія на них не реагує і надалі не дотримується міжнародного права. Про це заявив народний депутат України Геннадій Ткачук в ефірі програми «Година Че» на «Еспресо TV».

За словами депутата, запроваджені ЄС та США санкції – все одно, що «мертвому припарки», адже на Росію вони не впливають - там вважають що витримають будь-які санкції. На думку Геннадія Ткачука, Захід не розуміє повною мірою, що Росія становить загрозу не лише для України, а й для Європи і усього світу. Тому і їхні санкції виступають переважно в якості попереджувальних заходів, які на ділі не дають помітного ефекту.

Також нардеп висловився і стосовно позиції Росії під час «мінських домовленостей».

- Досить тішити себе ілюзіями, що Росія буде дотримувати слова, - зауважив Геннадій Ткачук. – Давно відомо, що її обіцянки не варті навіть того паперу, на якому вони були підписані.

Серед питань, які також були розглянуті в ефірі програми «Година Че» - і проведення виборів на Сході України.

Як вважає Геннадій Ткачук, на тих територіях, які контролює українська армія (а це 13 виборчих округів) вибори проводити безумовно варто. Причому, як наголошує депутат, місцеві мешканці повинні дуже відповідально поставитися до свого вибору, адже від того, кого вони оберуть залежить подальше функціонування регіону.

- Вже підраховано, що для відновлення інфраструктури зруйнованих під час обстрілів та військових дій територій, потрібно близько 18 мільярдів гривень, - зауважив Геннадій Ткачук.

Тому, на думку депутата, під час виборів місцеве населення повинно підтримати нормальних політиків, які здатні впоратися з відновленням нормального життя в регіоні.

Джерело: ILikeNews http://ilikenews.com/article/gennadiy-tkachuk-sankciyi-zahodu-dlya-rosiyi-vse-odno-shcho-mertvomu-priparki#sthash.yC0DXA9z.dpuf




Немає коментарів:

Дописати коментар