30 вересня 2014 р.

Геннадій Ткачук обговорив зі спостерігачами міжнародної організації ENEMO перспективи майбутніх виборів

ENEMO - це Європейська мережа організацій зі спостереження за виборами

Народний депутат України від партіїї «УДАР» Геннадій Ткачук сьогодні, 30 вересня, зустрівся зі спостерігачами міжнародної організації ENEMO (Європейська мережа організацій зі спостереження за виборами) Йовіцою Стояновскі (спостерігач з Македонії) та Біляною Влачіч (спостерігач з Боснії і Герцоговини).

Під час зустрічі вони обговорили нинішню ситуацію в Україні, відношення до неї світової спільноти, а також перспективи майбутніх парламентських виборів.
- Майбутні вибори повинні бути проведені максимально відкрито та прозоро, цього вимагає не лише українське суспільство, а вся світова спільнота - заявив Геннадій Ткачук. – Виборцям варто дуже ретельно підійти до свого вибору, адже від цього залежить майбутнє країни.
За його словами, до влади повинні прийти достойні люди, які дбатимуть не про задоволення своїх власних інтересів, а про народ та державу.
- Україна вже втомилася від того, що її розоряють та спустошують, - сказав Геннадій Ткачук. – Настав час покласти цьому край і довести, що ми можемо змінити ситуацію на краще.
Міжнародні спостерігачі в свою чергу також висловили сподівання, що вибори в Україні відбудуться без ексцесів, фальсифікацій та покажуть справжнє народне волевиявлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар