24 січня 2015 р.

Завданнями депутатської групи «Вінниччина», яка діє у Верховній Раді, є відстоювання інтересів регіону

Завданнями депутатської групи «Вінниччина», яка діє у Верховній Раді,  є  відстоювання у парламенті  інтересів регіону . Мова йде і про обласний бюджет,  і про освітню галузь, і про медичну,  транспортну та інші сфери.
Про це заявив народний депутат України Геннадій Ткачук в ефірі телепрограми «Трибуна» на каналі ВДТ.

- Найближчим часом ми плануємо вибити у держбюджеті  кошти на реформування медичної галузі Вінниччини, також кошти на розвиток транспортної системи,  зокрема на вдосконалення транспортного сполучення між
райцентрами та областю, а це і дороги, і сам транспорт, - розповів Геннадій Ткачук. І звичайно ж, будемо добиватися збільшення фінансування соціальної сфери Вінниччини. Саме за це ми зараз вболіваємо. І те, що ми консолідуємо наші сили заради Вінниччини та людей, які нас обирали, є гарним прикладом злагодженої роботи.

За словами Геннадія Ткачука,  до депутатської групи «Вінниччина» увійшли народні депутати від Вінниччини незалежно від того, які політичні сили вони представляють, політики, які вважають себе патріотами держави та області,  які вважають себе частиною громади Вінниччини, які прагнуть позитивних змін в області.
Крім Геннадія Ткачука, до даної депутатської групи входять нардепи від Вінниччини Руслан Демчак, Сергій Кудлаєнко, Микола Кучер, Іван Мельничук, Андрій Тетерук, Юрій Македон, Андрій Шинкович, Анатолій Матвієнко, Сергій Мельничук, Іван Спориш, Олексій Порошенко, Петро Юрчишин.
- На превеликий жаль,  ні Григорій Заболотний,  ні Олександр Домбровський не виявили бажання працювати у цій депутатській групі,  але це їх право, - зауважив Геннадій Ткачук.

- See more at: http://ilikenews.com/article/gennadiy-tkachuk-zavdannyami-deputatskoyi-grupi-vinnichchina-yaka-diie-u-verhovniy-radi-ie#sthash.P8G4uk3a.dpuf

Немає коментарів:

Дописати коментар