12 січня 2015 р.

Геннадій Ткачук: Тероризм не має кордонів, тому боротися з ним треба спільними зусиллями

Вчора, 11 січня, у Парижі пройшов Антитерористичний марш, який зібрав півтора мільйона людей та понад 40 світових лідерів, включаючи і президента України Петра Олексійовича Порошенко.
Метою маршу було продемонструвати єдність у засудженні проявів тероризму, зокрема недавніх нападів, скоєних на редакцію сатиричного журналу Charlie Hebdo, співробітників поліції і продуктового супермаркету.

Як заявив народний депутат України Геннадій Ткачук, тероризм – це жахливе,  ганебне та неприпустиме явище у цивілізованому суспільстві.

- Я щиро співчуваю родинам загиблих та постраждалих під час терактів у Франції, - зазначив політик. – Однак дуже прикро, що таке явище, як тероризм, не має кордонів. Не виключення і Україна. Наша держава теж потерпає від проявів тероризму. Не так давно лунали вибухи у Харкові, Одесі, Маріуполі. Вживаються спроби дестабілізації ситуації і в інших регіонах України.

Як каже Геннадій Ткачук, у боротьбі з тероризмом варто об’єднати всі сили та цілеспрямовано вживати заходи для подолання цього страшного явища.

- На жаль, в нашій державі сіють розбрат, ксенофобію, релігійну нетерпимість, шовінізм і деякі політики та високопосадовці. Прокуратура, міліція та СБУ дуже поволі розслідують справи злочинів минулої влади, розстрілу людей на Майдані. Чому всі, хто грабував народ України, і далі працюють на своїх посадах, чому не виконується закон про люстрацію і очищення влади?, -з ауважив нардеп.

За його словами, подолати тероризм та безчинства можна лише згуртувавшись.

- Дії влади повинні довести народу, що люди не опинилися сам на сам з загрозою, що держава стоїть на варті спокою і правопорядку, що винні у правопорушеннях обов’язково понесуть справедливе покарання за свої злочини і відповідальність буде невідворотна. Держава повинна дбати не тільки про недопущення тероризму, а також і допомагати постраждалим. А громадяни в свою чергу мають проявляти пильність, повідомляти про підозрілих осіб, не вестися на різного роду провокації, - підсумував  Геннадій Ткачук.


Політика подвійних стандартів Кремля щодо тероризму
Давайте називати терористів терористами
Відновлення конституційного порядку

Немає коментарів:

Дописати коментар