28 січня 2015 р.

Партія УДАР державницькі інтереси ставить вище, ніж вузькопартійні

Ми маємо показати народу України, які наші плани на місцевому рівні, що ми можемо зробити для держави, - зауважив Геннадій Ткачук.

Партія УДАР державницькі інтереси ставить вище, ніж вузькопартійні. Про це заявив народний депутат України Геннадій Ткачук в ефірі програми «Трибуна» на телеканалі ВДТ.

- УДАР займає державницьку позицію. Коли почалася загроза вторгнення російської армії, розуміючи, що треба об’єднатись, лідер партії Віталій Кличко не висував свою кандидатуру на президентських виборах і закликав підтримати Петра Порошенка, розуміючи, що розпорошення голосів може дати можливість пройти до парламенту комуністам, Партії регіонів та їх сателітам, які сьогодні мають інші назви, - зауважив нардеп.

-Саме наша фракція, вийшовши з коаліції, дала можливість президенту розпустити ВР попереднього скликання, ми двічі «підставляли плече» президенту у Верховній Раді, і сьогодні розуміємо, що політсила дієва, коли вона діє на місцях.

Саме тому, за словами Геннадія Ткачука,  на конференції політичної партії УДАР було прийнято рішення йти на вибори до місцевих рад окремо.

- Ми маємо показати народу України, які наші плани на місцевому рівні, що ми можемо зробити для держави, - зауважив Геннадій Ткачук. - Попри те, наголошую,  що наші союзники - це БПП – люди, з якими ми йшли пліч о пліч, і з якими й надалі будемо співпрацювати.

- See more at: http://ilikenews.com/article/gennadiy-tkachuk-partiya-udar-derzhavnicki-interesi-stavit-vishche-nizh-vuzkopartiyni#sthash.GKgJnW4N.dpuf

Немає коментарів:

Дописати коментар