8 грудня 2016 р.

Підтримую ініціативу віце-спікера Ірини Геращенко навести лад з використанням службових автомобілів, якими опікується апарат Верховної Ради!

   
Підтримую ініціативу віце-спікера Ірини Геращенко навести лад з використанням службових автомобілів, якими опікується апарат Верховної Ради. Якщо вказані нею факти підтвердяться і стосовно інших нардепів, то це означатиме, що ми маємо справу з масштабною аферою. Й найгірше, що її реалізують не деінде, а в найвищій держустанові -  українському парламенті.

    На жаль, це не єдиний факт сумнівної поведінки апарату Ради. Нещодавно з колегами ми вже звертались з вимогою вчасно оприлюднювати порядок денний парламентських засідань, щоб депутат міг з ним ознайомитись й сформувати власну позицію. Такі виявилися результативним – перед початком пленарного тижня ми все ж вчасно отримали порядок денний. Але цього недостатньо – на веб-сайті Верховної Ради він й досі вчасно не оприлюднюється. Тому вкотре вимагаю, щоб апарат парламенту сумлінно виконував свої обов’язки, а з порядком денним могли вільно ознайомитись не лише депутати, але й усі громадяни.

Немає коментарів:

Дописати коментар