17 грудня 2014 р.

Геннадій Ткачук: На сесії Облради депутати продемонстрували злагодженість дій

У Вінниці сьогодні, 17 грудня, відбулася 29 позачергова сесія Облради, на якій також були присутні депутати Верховної Ради від Вінниччини Геннадій Ткачук, Іван Мельничук, Сергій Кудлаєнко та інші.

Як каже народний депутат України Геннадій Ткачук, депутати обласної Ради, голова Облради та голова ОДА знайшли порозуміння заради громади.
- Сьогоднішня сесія була злагодженою, вдалося узгодити всі питання, - зазначив Геннадій Ткачук. Я думаю, це гарний приклад того, щоб забути події, які відбувалися у Вінниці 6 грудня, коли була спроба дестабілізувати ситуацію в регіоні. Я бачу, що депутатам зараз вистачає політичної волі і політичної мудрості.

Як зауважив депутат, він пишається вінничанами, які чітко висловили свою позицію, які гідно дали відсіч заколотникам і не дозволили, аби Вінниччина вважалася буремним регіоном.

- Дякую всім людям, які сказали НІ сепаратизму та будь-яким проявам нетерпимості, - каже Геннадій Ткачук. – Зараз, коли держава переживає важкі часи в економічній та інших сферах, коли в країні йде війна, в тому числі й інформаційна, особливо важливо не допустити розгойдування ситуації, згуртовуватись та об’єднуватись, проявляти рішучість. Причому конфліктні ситуації варто вирішувати  цивілізованими методами, не допускаючи агресії. Вінниччина завжди була спокійним регіоном, і вінничани ще раз довели, що наша область – не місце заворушенням та заколотам.

За словами Геннадія Ткачука, наступним кроком стабілізації ситуації в області має стати масштабна люстрація чиновників, які слугували злочинному режиму Януковича.

- Посадовці, які дискредитували себе,  повинні  бути відсторонені від влади, - зазначив депутат. – Їх місце мають зайняти гідні люди – професіонали своєї справи, які будуть самовіддано працювати на благо держави та народу.



Немає коментарів:

Дописати коментар