8 грудня 2014 р.

Ткачук: Вінниччина - не місце проявам сепаратизму


Не можна допустити повторення на Вінниччині сценаріїв ДНР та ЛНР. Події, які відбулися у Вінниці 6 грудня – сутички, протистояння, штурм ОДА – були чітко спланованою акцією по дестабілізації ситуації в регіоні. Про це заявив народний депутат України Геннадій Ткачук під час Народного Віче, яке відбулося 8 грудня на Майдані Небесної Сотні у Вінниці.
Близько п’яти тисяч вінничан під прапорами України пройшли маршем центральною вулицею міста, аби засудити спроби сепаратизму у регіоні.
-       Деякі політичні діячі, переслідуючи свої власні інтереси, починають підбурювати народ, створювати колотнечу в суспільстві. Вінниччина завжди була спокійним регіоном. Тут не місце проявам сепаратизму. Наше завдання  -  не допустити розгойдування даної ситуації, - сказав Геннадій Ткачук.
Як заявив голова Вінницької обласної партійної організації «УДАР» Ігор Ткачук, організатори протистоянь та всі причетні до провокацій повинні бути притягнені до відповідальності.
-       Ми засуджуємо спроби дестабілізації ситуації на Вінниччині. І вимагаємо негайного розслідування подій, які відбулися 6-7 грудня у місті, - сказав Ігор Ткачук.
Участь у Народному Віче також взяли в.о вінницького міського голови Сергій Моргунов, командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук, координатор Громадянської мережі «ОПОРА» Олег Левченко, представники районних та міських організацій партії «УДАР», а також активна громада Вінниччини.
Результатом народного зібрання стало ухвалення резолюції, у якій вінничани вимагали від керівництва держави втрутитися у ситуацію та покарати провокаторів.

Немає коментарів:

Дописати коментар