9 грудня 2014 р.

Геннадій Ткачук: Громада Вінниччини підписала резолюцію



Мирною ходою вінничани висловили свій багатотисячний протест проявам сепаратизму у місті. Про це сьогодні, 8 грудня, на брифінгу заявив народний депутат України Геннадій Ткачук.
За словами політика, безлади під ОДА були спланованою акцією для підриву устрою держави.

- 6 грудня підозрілі люди в масках і балаклавах спробували штурмувати адміністрацію, більше того, на сьогоднішній день нам відомо, що вони були завезені з інших міст, а можливо й з інших держав. Цю інформацію має підтвердити слідство, - сказав Геннадій Ткачук.
- Прикро, що деякі партії вирішили очолити протестні акції та спробували оголосити себе народними губернаторами. Можна розцінювати такі жести по різному, але ми всі добре пам’ятаємо ДНР та ЛНР, зокрема Пушиліна, Губарєва, Захарченка та інших, які знущаються над українським народом. Громада Вінниччини підписала резолюцію, в якій вимагає від правоохоронних структур, від президента та генерального прокурора навести лад і з’ясувати, хто підбурює людей та розгойдує ситуацію у регіоні.

 - See more at: http://ilikenews.com/article/gennadiy-tkachuk-gromada-vinnichchini-pidpisala-rezolyuciyu-v-yakiy-vimagaie-zyasuvati-hto#sthash.vL99mdSw.dpuf

Немає коментарів:

Дописати коментар