8 травня 2015 р.

Низько схиляю голову перед світлою пам’яттю загиблих у Другій світовій війні і дякую ветеранам за їх величний подвиг

Сьогодні, 8 травня, Україна разом із країнами Європи вперше відзначає День пам'яті та примирення і вшановує загиблих у Другій світовій війні та тих, хто боровся зі зброєю в руках на фронті і в тилу, працюючи на спільну перемогу.  А завтра, 9 травня, ми будемо святкувати 70-річчя Перемоги над нацизмом.
Відзначаючи День пам'яті і примирення та День Перемоги, в ключі руйнування радянських історичних міфів ми переосмислюємо події Другої світової війни.

Символом пам’яті жертв війни став червоний мак – як кривавий слід від кулі, він передає страждання героїв, які ціною власного життя врятували від фашистського рабства країни поневоленої Європи.
Низько схиляю голову перед їхньою світлою пам’яттю, а ветеранам тієї страшної війни висловлюю глибоку вдячність за їх великий подвиг,  за те, що вибороли мир для майбутніх поколінь.
На жаль, сьогодні наша держава знову переживає трагічні події, але нашу свободу захищають справжні герої - гідні нащадки своїх дідів та батьків. І перемога обов’язково буде за нами.
Я бажаю всім мирного неба, щастя, добробуту та злагоди. 

Немає коментарів:

Дописати коментар