5 травня 2015 р.

Комуністам не вдалося дестабілізувати ситуацію на травневі свята

Напередодні травневих свят СБУ повідомило, що представники п’ятої колони Кремля, керівництво КПУ планує низку провокацій, щоб дестабілізувати ситуацію в країні,  викликати громадянські конфлікти. А потім усе це показати на каналах російської пропаганди.

Зокрема, стало відомо, що КПУ має плани щодо дестабілізації ситуації у Києві, Вінниці та Чернігові шляхом залучення українських спортсменів до масових акцій.

«СБУ відомо про плани КПУ спровокувати безлад і заворушення 1-2 травня. Ми не допустимо провокацій сепаратистсько-комуністичної банди. Хочу сказати, що у Львові комуністи бігають по спортивних клубах з метою залучення спортсменів до акцій у Львові. 

Такі самі спроби залучити молодих людей до дестабілізації нами виявлені також У Чернігові, Вінниці та Києві», - йшлося у повідомленні.

До цього лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що комуністи вийдуть на першотравневий мітинг у Києві разом з ветеранами. А їх російські колеги наголошували, що мають намір приїхати до Києва.

Проте, нічого цього не сталося. Симоненко вийшов на мітинг, де його й пригостили кефіром, кинувши в нього упаковку. Тож доведеться комуністу розкошелитися на ще один костюм.


Ніяких громадянських протестів та акцій непокори комуністи не спромоглися організувати ні у Вінниці, ні у Черкасах, ні в Києві, ні в Одесі. Українці виявилися мудрішими за комуністів, і не повелися на їхні заклики. Особливо радий, що вінничани не підтримали комуністів, у Вінниці першого травня вперше не було жодного зібрання, мітингу, маршу під комуністичними символами і гаслами. За це особливо гордий за наших земляків.

Немає коментарів:

Дописати коментар