16 жовтня 2014 р.

Геннадій Ткачук провів зустріч з працівниками бюджетних установ

Народний депутат України, кандидат в депутати від «Блоку Петра Порошенка» Геннадій Ткачук нещодавно провів зустріч з бюджетними працівниками Жмеринського району, яка проходила у Жмеринці в районному будинку культури.
Політик представив присутнім виборчу програму, а також поділився своїми думками стосовно нинішньої ситуації в державі та що очікує країну у майбутньому.
-         Україна зараз переживає важкі часи. Ми досі не можемо погасити ті борги, які набрав Янукович у Росії та інших країн. Це великим тягарем лягло на плечі держави. До того ж, йде війна, яку почала Росія, аби не  дозволити  нам жити по-новому, по-європейськи, - наголосив депутат. - Але цей процес незворотній, українці добре усвідомили, куди і як треба рухатися далі.
За словами Геннадія Ткачука, «Блок Петра Порошенка» має намір втілити у життя важливі для держави реформи. Серед них - медична реформа, судова реформа, реформа освіти, реформа оборонного комплексу та інші.

Маємо докласти всіх зусиль, аби наша країна була боєздатною. Нам дуже не вистачає високоточної зброї. В нас є патріотизм, бойовий дух і автомат. Світова спільнота підтримує Україну скоріше словом, ніж ділом, відмовляється продавати нам зброю, - зауважив політик. – Тому ми повинні покладатися лише на свої сили. Наші військові заводи працюють в три зміни. Однак держава повинна заохочувати наших фахівців та науковців, платити їм достойну  зарплатню, щоб вони не ходили по світу, не шукали кращої долі, а могли гідно працювати на Батьківщині.
Як зазначив Геннадій Ткачук,  зараз всім треба сконсолідуватися, набрати більшість голосів у парламенті і вести Україну до кращого життя.
-          Іншого шляху в нас немає, - зауважив політик. - Моє бачення співпадає з баченням Президента, воно полягає в тому, що ми повинні самостійно сформувати дієвий уряд і нести відповідальність за свій вибір. Президент пропонував долучитись до його блоку всім демократичним силам, але не всі прийняли цю пропозицію і вирішили йти окремо. Але тішить те, що всі ці сили налаштовані проєвропейськи. Тішить те, що у новому парламенті вже не буде так званої «п’ятої колони» - Комуністичної партії та Партії регіонів, які напряму отримували вказівки з Кремля. І це вже є перемогою.
Як зауважив Геннадій Ткачук, люди мають свідомо підійти до свого вибору, керуватися не популістськими гаслами кандидатів, а раціональністю і зваженістю при прийнятті доленосного для країни рішення.
-         Ці вибори повинні бути показові - прозорі та чесні - це принципова позиція, - сказав він.
За словами депутата, в перспективі треба прийняти закон про відкриті списки, коли люди обиратимуть  не тільки партії, а й кандидатів у ці партії, які гідно представлятимуть їх інтереси.
- Також має бути прописана процедура відкликання депутата, тобто депутат, який не виправдав сподівання народу, має бути відкликаний громадою. Згоден, за такі законопроекти  не всі хочуть голосувати, тому щоб домогтися якихось позитивних змін, нам потрібна більшість у парламенті, - відмітив політик. – Лише тоді ми зможемо ввести в дію цілий комплекс заходів, аби  покращити стандарти життя, а це гідні пенсії, різні соціальні гарантії, рівні для всіх умови перед законом, гідні зарплати, причому для всіх, а не лише для певних категорій працівників.
Під час зустрічі з виборцями Геннадія Ткачука запитували, чи вистачить у Петра Порошенка сил і волі, аби довести початі справи до кінця, чи зможе нова Рада і новий уряд виконати взяті на себе зобов’язання?
-         Президент чітко усвідомлює, що якщо в найближчі 6-7 місяців після формування парламенту не буде рішучих змін, то не факт, що Верховна Рада досидить до кінця своєї каденції, і люди не піднімуться на третій Майдан. Тому буде докладено максимум зусиль для того, аби виправдати сподівання народу, - відповів депутат. - Всі хочуть, щоб Україна стала сильною державою. Питання тільки в тому - як це зробити. В нас є план, є підтримка світової спільноти, потрібна лише підтримка власного народу.

Немає коментарів:

Дописати коментар