14 жовтня 2014 р.

Народний депутат України і кандидат в нардепи від «Блоку Петра Порошенка» Геннадій Ткачук зустрівся з Жмеринською дирекцією залізничних перевезень

Днями діючий народний депутат України і кандидат в нардепи від «Блоку Петра Порошенка» Геннадій Ткачук зустрівся з Жмеринською дирекцією залізничних перевезень.
В форматі конструктивного діалогу керівники підрозділів та управлінь обговорили актуальні проблеми державної організації та шляхи їх вирішення.
На початку зустрічі Геннадій Ткачук розповів дирекції Південно-Східної залізниці про необхідність якісних змін у суспільстві.

- Ми обрали президента, пройшов певний час і тепер необхідно обрати новий парламент. Безумовно, Верховну Раду розпустили на вимогу громадян, яку було висунуто під час Революції Гідності. Всі ми розуміємо, що суспільство вже давно потребувало якісних змін, тому фракція політичної партії «Удар Віталія Кличка», в якій находжусь, прийняла рішення вийти з коаліції і таким чином дати президенту привід розпустити раду. Презентуючи Блок Петра Порошенка, я розумію, що на сьогоднішній день безліч невирішених проблем, які не варто списувати лише на війну, але саме військові дії на Сході внесли свої корективи в наше сьогодення, - зауважив Геннадій Ткачук.

Також народний депутат пояснив присутнім, чому Україні так необхідне перемир’я, а не війна.

- Незважаючи на докори - у нас є перемир’я, яке час від часу порушують бойовики. Та дякувати Богу, на сьогоднішній день кількість жертв на зменшилась. А що може бути важливіше збереженого людського життя? Нехай мирний план не досконалий, але це єдиний наш вихід переозброїтись. Також на мирному сценарію наполягає Європа та Америка. Так склалося, що без їхньої, нехай навіть не повної підтримки, ми залишимося один на один з ворогом, армія якого в разів 12 більше нашої. Одна з політичних сил закликає оголосити загальну мобілізацію і всім миром піти на війну. Насправді - це лише популістичні слова, за які оратори не несуть відповідальності. Якщо йти на війну то з чим? У нас немає високоточної зброї, ну не побіжимо ми ж з автоматами на «Гради». Так повелося, що ті, хто критикує, сам не воює, хіба що їде на Схід для фотозвіту.
Згодом в своїй розмові з керівниками залізничних перевезень Геннадій Ткачук пояснив мету «Блоку Петра Порошенка».
- Протягом семи місяців з часу, коли українці скинули Януковича, Верховна Рада не запровадила жодних реформ та не зробила нічого, щоб запустити цей процес.
Судді, які виносили злочинні вироки, досі на місцях, посадовці режиму Януковича також продовжують працювати замість того, щоб сидіти за гратами. Саме тому партія «Удар» підтримала пропозицію Президента зібрати усіх демократично-налаштованих людей в одну політичну силу, щоб набрати більшість у ВР, сформувати свій власний уряд та постати перед українцями новою командою. Решта вирішила піти своїм шляхом, переконуючи виборців, що цінності в усіх однакові.
Один з учасників зустрічі розповів, що нещодавно відвідав одну з баз українського резерву, де знаходяться гармати та бронетехніка на території 90га.
- У нас є локомотивне вагонне депо та заводи, тобто усі можливості, щоб привести до ладу техніку, але немає наказу від держави, - сказав він. - Ми б виконали цю роботу в найшвидший термін за власні кошти. Натомість ми придумуємо всілякі автомобілі з броне-листами. Чому ця техніка знаходиться в запасі, а не на озброєнні армії?
Геннадій Ткачук закликав керівників збирати актуальні питання та разом працювати над шляхами їх вирішення.

- Багато державних керівників не відповідають своєму фаху, і міністерство оборони - не виключення. Я вже не перший раз чую про прогалини керівників оборони, - відповів Геннадій Ткачук. - Необхідно формувати запити та наполягати на діалозі з президентом. Цілком можливо, що ні Петро Порошенко, ні Володимир Гройсман не знають про дану ситуацію. Якщо людина не справляється зі своєю роботою, то потрібно говорити їй про це. Держава не може страждати через некваліфікованих керівників. Я очікую від вас звернень з актуальною проблематикою. Покажіть, що треба зробити, а ми будемо виправляти.

Немає коментарів:

Дописати коментар