20 жовтня 2014 р.

Tesla Motors вирішила розмістити в Україні дві фірмові заправки для електрокарів

tesla

Автоконцерн Tesla Motors, що займається виробництвом електрокарів, повідомив про плани розгорнути в Україні мережу своїх фірмових заправних станцій Supercharger. 

Згідно з інформацією на сайті компанії, на мапі заправок, які планується обладнати до 2016 року, дві знаходяться на території України - у Київській та Львівській областях. При цьому компанія відзначає, що точне розташування і дата запуску електрозаправок можуть змінитися.

Мапа заправок Tesla на найближчі два роки
Supercharger дозволяє зарядити електромобіль Tesla Motors всього за 20 хвилин. Компанія будує їх з таким розташуванням, щоб водій міг об'їхати регіон за будь-якою траєкторією з мінімальною кількістю зупинок. 

В даний час мережа представлена ​​лише в деяких країнах Євросоюзу - у Франції, Італії, Австрії, Німеччини, Великобританії, Швеції та Норвегії. Всього їх налічується 75 на регіон. В США працює 119 станцій, які покривають всю територію країни. Також 26 заправок вже функціонують в Азії - поки тільки в Японії та Китаї. 

Нещодавно в Tesla Motors відкрили завісу таємниці над бюджетною моделлю Model E: її випуск планується на 2016-2017 рік, а вартість електрокара складе близько $30 тисяч.

Дивись також:
Проголошується початок електромобільної революції в Україні


Немає коментарів:

Дописати коментар