25 лютого 2015 р.

Народний депутат Геннадій Ткачук розповів про подвійну гру Путіна

Президент РФ Володимир Путін сумнівається щодо можливості війни між Україною й Росією. Про це він заявив під час інтерв‘ю каналу “Росія-1”. Цю заяву роз тиражували українські та закордонні ЗМІ, не кажучи про російські.

У такий спосіб Путін намагався ще раз підкреслити позицію Кремля, де заперечують причетність Російської Федерації до конфлікту на Донбасі.

"Я думаю, що такий апокаліптичний сценарій навряд чи можливий, і сподіваюся, що до цього ніколи не дійде. Керівництво такої великої європейської країни, як Україна, насамперед, має повернути країну до нормального життя, налагодити економіку, соціальну сферу, налагодити свої відносини з південним сходом країни цивілізованим чином, забезпечити законні права та інтереси людей, які проживають на Донбасі, скажімо,” – заявив Путін.

Українські політики, вважають ці заяви Путіна своєрідною подвійною грою.

Так, народний депутат Геннадій Ткачук говорить про те, що Путін напередодні гучних актів чи військових операцій терористів завжди говорить про непричетність до них Росії.


- Те, що каже Путін, не має жодного відношення до реальності. Відкритий конфлікт з Росією триває вже рік. Насправді, коли слухаєте Путіна, важливо розуміти не те, що він каже, а те, що він хоче сховати своїми словами. Каже про мир – значить, буде війна, про перемир’я – значить, про нові атаки. Тим часом ГПУ висунула підозру 20 працівникам ФСБ за злочини проти Майдану. Куратором процесу СБУ називає радника Путіна Суркова. Україна поступово доводить світу російську агресію. Для всіх це вже аксіома. Після допитів затриманих найманців Путіна було проведено демонстрацію військової техніки росіян. Антимайдан у Росії, де не було Майдану, свідчить про страх. Конфлікт з Україною наближає кінець імперії, - впевнений Геннадій Ткачук.

Слова народного депутата підтверджує й інша інформація, яка з’явилася у ЗМІ після путінської заяви.
В ній йдеться про секретний план Путіна, який опублікувала «Новая газета».
Як зазначає видання, в цілому високий ступінь збігу цього проекту з подальшим діями російської влади очевидний, хоча реальний хід української драми вніс певні корективи.
Зокрема, плануючи війну в Україні, оточення Путіна розраховувало розпочати розчленування України з Криму та Харківської області, а не Донецької - беручи до уваги "тісні ділові та політичні зв'язки місцевої бізнес-еліти, очолюваної Р. Ахметовим, з рядом представників опозиційного олігархічного альянсу".
У його підготовці, ймовірно, міг брати участь "православний бізнесмен" Костянтин Малофєєв, документ був представлений Путіну в період між 4 і 12 лютого 2014 року - до втечі Януковича.
"По-перше, режим В. Януковича остаточно збанкрутував. Його політична, дипломатична, фінансова, інформаційна підтримка Російською Федерацією вже не має жодного сенсу", - написано в документі.
Автори наголошують, що "Росія у жодному разі не повинна обмежувати свою політику в Україні тільки лише спробами впливати на київський політичний розклад".
"Конституція України в будь-якому випадку нездатна стати механізмом, за допомогою якого можна було б легітимним чином запустити інтеграцію українських східних територій і Криму в державно-правове поле Російської Федерації", - сказано у документі.
Також там зазначено, що "Росія повинна домогтися укладення договорів про прикордонне та транскордонне співробітництво, а потім встановити прямі державно-договірні відносини з тими українськими територіями, "де в наявності стійкі проросійські електоральні симпатії".
Серед таких областей, згідно з документом, немає Донецької області.
«У першу чергу - з Республікою Крим, Харківською, Луганською, Запорізькою, Миколаївською, Дніпропетровською і меншою мірою - Херсонською та Одеською областями», - пише «Новая Газета», ілюструючи дійсні плани Путіна.

- See more at: http://ilikenews.com/article/narodniy-deputat-gennadiy-tkachuk-rozpoviv-pro-podviynu-gru-putina#sthash.eF2XaZhn.dpuf

Немає коментарів:

Дописати коментар