10 лютого 2015 р.

Новий генпрокурор повинен мати дієвий план роботи та вже існуючі напрацювання

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з заступником генпрокурора Віктором Шокіним і планує внести на голосування депутатів Ради його кандидатуру на посаду генпрокурора. Про це сьогодні, 10 лютого, в ранковому ефірі каналу «112-Україна» розповів народний депутат України Геннадій Ткачук.

- Президент внесе подання на призначення нового прокурора, тому що, на превеликий жаль, Віталій Ярема не впорався з очікуваннями українців, які вважали, що будуть розслідуватися злочини попереднього режиму, будуть покарані винуватці розстрілів людей на Майдані, будуть відкриті суттєві провадження про розкрадання державного майна і бюджету 2014-го року.

За словами Геннадія Ткачука, Віктор Шокін повинен мати дієвий план роботи та вже існуючі напрацювання.

-          Перш за все, сьогодні на фракції ми заслухаємо претендента на посаду генерального прокурора, відверто поговоримо  про ряд невідкладних питань, і лише після того будемо приймати якісь рішення, - зазначив Геннадій Ткачук. - Від новопризначеного генпрокурора хотілося б почути про вже існуючі напрацювання та чітке бачення своїх подальших дій. В іншому випадку ми матимемо ті самі реалії – очікування великі, а результатів ніяких. Новий генпрокурор не буде на посаді пожиттєво, адже Верховна Рада та суспільство ставить конкретні вимоги,  які мають бути виконані в короткий термін.

Немає коментарів:

Дописати коментар