12 лютого 2015 р.

Переселенців можна забезпечити житлом, яке пустує в сільській місцевості


На сьогоднішній день в Україні зареєстровано вже близько мільйона внутрішніх біженців з території тимчасово окупованого Криму, а також з Донецької та Луганської областей. Про це народний депутат Геннадій Ткачук розповів в ефірі каналу 112 – Україна.
За словами політика, в умовах важкої скрути у держави немає можливості видати всім переселенця житло, але попри все вони мають бути підтримані всім українським законодавством.
- На території Центральної України дуже багато сіл, де люди покинули свої будинки і переїхали, також вільні хати є на балансі селищних рад, - говорить Геннадій Ткачук. - Таке житло пустує та не знаходиться в продажу через відсутність попиту на нерухомість в віддалених частинах сільської місцевості. Доцільно було б в ці помешкання пересилити потребуючих житла людей. А вже згодом держава взяла б на себе зобов’язання відшкодувати повну або часткову вартість будинків їхнім законним власникам. Керівники, які не розуміють серйозність таких проблем, повинні покинути займані посади – це наша принципова вимога.

- See more at: http://ilikenews.com/article/gennadiy-tkachuk-pereselenciv-mozhna-zabezpechiti-zhitlom-yake-pustuie-v-silskiy-miscevosti#sthash.rgPJ15wX.dpuf

Немає коментарів:

Дописати коментар