1 квітня 2015 р.

Геннадій Ткачук розповів про роль ВР та Уряду у взаємодії влади з суспільством

В Україні 71% людей вважають, що реформи здійснюються вкрай не результативно. А це говорить про те, що уряд має змінити свою політику. Про це заявив народний депутат України Геннадій Ткачук в ефірі телепрограми «Політрада» на каналі ВДТ.

-   Треба щоденно говорити про проблеми, які постають на сьогоднішній день перед державою. Реформи та очищення у суддівській системі, МВС, прокуратурі та СБУ явно пробуксовують. У цьому винен Уряд та коаліція, яка його сформувала, - зазначив нардеп. – Люди не можуть більше чекати, вони прагнуть жити по-новому. Нам допомагає світова спільнота, Європейський банк виділив нам 1,8 млрд. доларів допомоги, але в нас ще є над чим працювати.

За словами Геннадія Ткачука, завданням Верховної Ради є знайти точки дотику зі всіма.

-  Верховна Рада працює лише 100 днів, і я згоден, що не все гаразд. Так, є певні непопулярні рішення, але це потрібно було робити, - зазначив нардеп. - Однак сьогодні ВР пріоритетним ставить питання прийняття закону про вибори на новими списками, чого вимагав Майдан, питання зміни Конституції та децентралізації влади. І якщо ВР не впорається з цим, вона піде на перевибори, і не треба цього боятися. ВР повинна виконати всі взяті на себе зобов’язання, решта завдань має виконуватися на місцях, бо ніхто цього не зробить крім нас.

Немає коментарів:

Дописати коментар